Priser på CNC fræsning

Priserne på en CNC fræsning kan variere meget og det afhænger af en lang række faktorer. Vi vil her se nærmere på en række af de mest betydningsfulde faktorer, der influerer på prisen:

1. Bestillingens størrelse
Den første faktor er bestillingens størrelse, det er det altid når du laver bestillinger. Der er forskel på om opgaven er på 20 eller 200 timer. Om du har brug for 10 eller 10.000 stk.

Du kan derfor ikke bruge vejledende priser til noget og faktisk vil du opgave, at mange af maskinfirmaer slet ikke angiver priser på deres hjemmeside. Den normale fremgangsmåde er nemlig at indhente tilbud, ud fra en præcis beskrivelse af opgaven.

Det giver maskinfabrikkens de bedste forudsætninger for at give et præcist estimat og det giver dig chancen for at kunne sammenligne flere tilbud.

2. Den valgte udbyder
Den næste væsentlige faktor er den valgte udbyder. Det er umuligt at vide hvem der er billigst på forhånd, men én ting er sikkert. Alle maskinfabrikker har hver deres priser og vil give hver deres pris på opgaven.

Det er en af de grundlæggende årsager til at man altid bør undersøge sine muligheder grundigt og indhente flere tilbud.

3. Materialet
Den sidste væsentlige faktor vi vil fokusere på er materialet. Om der skal CNC fræses i metal, træ eller plast. Det har nemlig en indvirkning på prisen pr. genstand. Dertil kommer bearbejdningsformens indflydelse.

Denne artikel har fokus på CNC fræsning, men der findes ligeledes bearbejdningsformer som drejning og boring. De vil begge have andre priser.

Hvordan finder jeg den billigste CNC fræsning?
Det store spørgsmål er nu hvordan du finder frem til en billig CNC fræsning. For nok er du bevidst om de indflydelsesrige parametre, men det hjælper dig jo ikke videre i processen. Vi har derfor opstillet en række gode råd du bør overveje.

I første omgang skal du have klarlagt dine muligheder og markedet som helhed. Er det nødvendigt at vælge et lokalt maskinfirma, eller kan du vælge fra hele Danmark?
De fleste vil have største glæde af lokale udbydere og dem kan du nemt finde frem til på nettet. Google.dk og Degulesider.dk er to af de bedste søgningskilder.

Derfra er processen faktisk relativ nem og ligetil. Du skal have undersøgt de mange udbydere, have startet en dialog med dem du ønsker og indhentet en lille håndfuld tilbud.

Kun ved at få flere tilbud på din opgave, kan du være sikker på at finde billig CNC fræsning. Det er præcis samme metode, som når du skal have bygget hus og har brug for byggetilbud.

Vil du have en konkret pris på din opgave, kan du klikke her.

14. april 2014Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *