Løse tæpper der samler rummet

Løse tæpper er perfekte til at skabe en helhed i et rum. Det kan være med til at samle kontorområder eller møbelgrupper i virksomheden.

De løse tæpper vil helt automatisk skabe en speciel stemning og atmosfære i rummet. En atmosfære du helt selv kan præge, alt efter hvilken variant du vælger.

Om du går efter de ensfarvede og stilrene løse tæpper, eller du vælger en variant med mønstre og flere farver.

Valget er dit, men i alle tilfælde vil de løse tæpper samle rummet og skabe en større helhed. Du har rigtig mange valgmuligheder og du bør derfor kunne finde det du søger.

Valgmuligheder

Der er mange variant og muligheder du kan vælge imellem, når du skal finde løse tæpper. De adskiller sig på en række parametre, som farve, struktur og mønster. Samtidig er formålet altid væsentligt, når du skal tage en beslutning.

Farven
Farven er en stor del af dit valg, da det skal matche rummets andre elementer og passe ind i en sammenhæng. Du bør derfor være omhyggelig, når du lægger dig fast på en farve. Matcher den kontorets eller butikkens vægfarver og indretning? Det skal du sikre dig. Der findes løse tæpper i langt de fleste farver.

Strukturen
Strukturen er en anden faktor der er central, når du skal vælge en variant. De findes i boucle, fladvævet, opskåret og flere andre strukturer.

Strukturen har en indflydelse på tæppets udtryk og egenskaber, så det bør du have i baghovedet. Specielt hvis du har visse krav til dets egenskab.

Mønstret
Mønstret er den tredje faktor, hvor der findes mange forskelligheder. Du kan gå efter én farve, hvis du ønsker det stilrene look i virksomheden. Eller du kan gå efter løse tæpper med mønstre i mange forskellige retninger. I sidste ende afhænger det af rummet og stemningen, da mønstre ikke passer ind i alle sammenhænge.

Formål
Sidst, så bør formålet altid være en del af beslutningsprocessen. Det gælder bl.a. når det kommer til holdbarheden og om det skal stå frem, eller være mere diskret.

Alle fire faktorer er centrale, når du skal vælge løse tæpper og giver dig et godt indtryk af de mange valgmuligheder og parametre, du kan vælge ud fra.

Løse tæpper til indretning af kontor

Løse tæpper er særdeles gode til indretning af kontorer, netop fordi det kan være med til at samle de forskellige enheder. Det kan være åbne kontormiljøer eller andre områder i virksomheden.

I modsætning til andre gulvbelægningsformer på markedet, så giver de løse tæpper dig for at supplere det nuværende gulv. Det kan du uanset hvilken gulvbelægning der ligger på nuværende tidspunkt.

Skal kontoret indrettes eller skal den nuværende indretning forbedres, så vil et løst tæppe være et godt supplement.

14. august 2013Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *