Kridttavler vs. skoletavler

Kridttavler og skoletavler er noget de fleste forbinder med hinanden. Det er nemlig specielt i danske skoler at man finder tavler med kridt, selvom skoletavler anno 2013 sagtens kan være af anden art.

Der er kommet nye og mere moderne alternativer på markedet, som flere skoler har taget til sig og er begyndt at benytte. Nu er det de færreste skoler som har store økonomiske muligheder, så det er specielt i forbindelse med ombygninger, renoveringer eller nybyggerier, at det moderne skoleudstyr bliver implementeret.

Ikke desto mindre er skoletavler lig med kridttavler på rigtig mange skoler og har I behov for at udskifte dem på Jeres skole, kommer her råd til hvor I bør finde dem.

Find tavler til skolen på nettet

Har du skolens indkøbsansvarlige, så bør du finde tavlerne på nettet. Det vil ofte være nemmest, billigst og udvalget er ofte større.

Der er kommet flere webshops der tilbyder skoletavler og opslagstavler og lignende produkter til skoler og virksomheder. Du kan nemt finde frem til disse via simple søgninger.

Vælger du at finde dine tavler på nettet, vil det ligeledes give dig muligheden for at se hele udvalget på markedet, sammenligne priser og udvælge det billigste sted.

Kridttavler har været en del af skolesystemet i rigtig mange år og der går nok mange år, før de fuldstændig bliver udskiftet med nyere og mere moderne alternativer.

For selvom landets skoler bliver mere og mere teknologisk anlagte, så er der fortsat en række gode traditioner som mange ønsker at fastholde. En af disse er kridttavler, der stadig tjener et godt formål og er gode i praksis.

Kridttavler til virksomheder og skoler

Det er specielt på skoler at man benytter kridttavler, men det kan ligeledes anvendes i virksomheder. Det kan være i ønsker at have ugens opgaver eller nøgletal skrevet på en tavle, eller benytte det i møderum.

For selvom der er kommet flere andre typer på markedet, rummer kridttavlerne fortsat en række fordele. Det er bl.a. nemt at udviske det man har skrevet og så er det bedre at få kridt på tøjet eller hænderne, end farve fra en tus.

Det er altid mange overvejelser forbundet med valget og man skal heller ikke underkende den signalværdi en kridttavle har, i sammenligning med alternativerne. Den er mere gammeldags, klassiske og vækker minder skoleminder hos mange. Det kan være din virksomhed ønsker at sende denne type signaler.

I sidste ende er størstedelen af landets kridttavler placeret på skoler og den tendens vil nok også fortsætte fremadrettet.

27. november 2013Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *