Konference

Hold din konference hos os

Hvis du står og skal afholde en konference, har du igennem os fundet stedet at gøre det. Med stor erfaring og viljen til at yde det ekstraordinære, skaber vi den perfekte ramme om dit arrangement. Vores store erfaring betyder endvidere, at vi kan skabe meget individuelle forløb, der helt og holdent tager stilling til dine personlige ønsker, uden budgettet løber løbsk. Vores konferencecenter er præget af medarbejdere med overskud, der er i stand til at lade alle de praktiske dele af dit arrangement glide uden problemer. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er vi villige til at yde noget ekstra, hver gang, uanset opgavens størrelse eller karakter.

Møde, konference, messe eller andet, vi kan det hele

Hvad enten der er tale om kontinuerlige møder, en enkelt konference, en årlig messe, eller noget helt andet, er vi den samarbejdspartner du har ledt efter. Vi fokuserer 100 procent på rammerne, og det betyder, at du kan fokusere 100 procent på dine kernekompetencer. Derfor ser vi gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at alt lykkes ned til mindste detalje. Med os som samarbejdspartner kan du trygt overlade de praktiske dele af dit arrangement til os, vel vidende at alt er mere end blot i orden.

God mad er en naturlig del af den perfekte konference

Når du vælger os som samarbejdspartner på dit arrangement, kan du få os til at skabe de perfekte rammer. Vi går op i hver detalje og ikke mindst maden, der er en naturlig del af et helstøbt arrangement. Vi anvender kun de bedste råvarer og med et professionelt og engageret medarbejder team i køkkenet, laver vi mad, der er mere end blot i orden. Maden på vores sted er endnu en del af rammerne, der gør os til den perfekte samarbejdspartner på dit møde, din konference, din messe, eller andet.

Book din konference hos os

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi giver gerne et tilbud på dit arrangement, også inden en eventuel aftale er indgået. Med adresse i Nordsjælland, og dermed mange kunder fra dette område, varetager vi opgaver for virksomheder i hele landet. De rejser langt for at nyde godt af vores høje serviceniveau og rimelige priser. Vi er stedet, du har ledt efter, og er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en samarbejdspartner på dit arrangement, der kan få det hele til at gå op i en højere enhed!

4. januar 2013Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *