Hosted exchange og de mange fordele

Der er mange fordele ved at benytte en hosted exchange løsning. Det giver dig mulighed for hele tiden at have adgang til vigtige oplysninger og arbejdsredskaber. Kontinuerlig adgang til mails, kontakter, kalendere mv., så snart du er online.

Det har ingen betydning om du befinder dig på arbejdspladsen, i hjemmet eller på ferie. Så snart du har internet, kan du få adgang. Det bidrager med to rigtig vigtige effekter, som alle virksomheder har gavn af; effektiviseringer og fleksibilitet.

Det er de afledte effekter ved at vælge hosted exchange til de ansatte. Af mere konkrete fordele kan man nævne følgende:

  • Konstant adgang til e-mail, kontakter og kalender.
  • Scanning for virus og SPAM, samt mulighed for backups.
  • Det kan give synergier, i specielt mindre virksomheder.
  • Nemt at dele information og filer med kollegaer.

Der er ingen tvivl om nytten ved hosted exchange og kan du se ideen i disse fordele, bør du tilvælge løsningen. Du kan finde flere hostingfirmaer der kan hjælpe dig og skræddersy den løsning, der matcher til firmaets behov.

Alle er forskellige og dit behov kan meget vel afhænge af virksomhedstypen, antal medarbejdere og mange andre faktorer. Tag derfor en dialog med 1-2 udbydere på markedet og finde den hosted exchange løsning, som passer for dig.

Hosten exchange er den perfekte mailløsning

Hosted exchange er en rigtig god mailløsning, der giver dig konstant adgang til din e-mail, uanset hvor du befinder dig. Vi lever i en periode, hvor det er normalt at være på farten for alle virksomhedsejere og medarbejdere.

Det er derfor afgørende med nem og kontinuerlig adgang til mail, kalender, filer og kontakter. Det får du med en hosted exchange løsning.

Det kan være med til at forbedre effektiviteten og arbejdsprocesserne i virksomheden markant, ligesom det kan være med til at øge sikkerheden. Hosted Exchange er typisk forbundet med backups og scanning for virus og spam. Der er altså mange grunde til at benytte sig af disse løsninger.

Det er specielt i landets virksomheder at man kan opnå mærkbare fordele ved hosted exchange, omend det er muligt at benytte for alle danskere.

Mobil adgang til indbakke, kontakter, mail og applikationer bliver en mere og mere integreret del af mange danskeres liv. Med hostede exchange har du nem adgang til din mail, både fra mobilen og din computer. Overalt.

Det er på mange måder den perfekte mailløsning og de mange fordele taler for sig selv. Det er tilmed en billig løsning pr. bruger Specielt set i forhold til de effektiviseringer og fleksibilitet det kan give i virksomheden.

28. august 2013Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *