Brormand skal have fede gulvtæpper til kontoret

Brormand skal have fede gulvtæpper til kontoret, og jeg skal hjælpe ham med at finde dem.

Jeg er efterhånden blevet en rigtig travl mand. I den kommende uge skal jeg have bygget garagen færdig inden at frosten melder sig. Jeg skal til klassefest på min datters skole. Konen og jeg skal have gæster på lørdag, og på søndag skal jeg hjælpe brormand med at finde gulvtæpper til kontoret.

Weekenden står på klassefest, gæster og nyt gulvtæppe til min bror kontor

Det skrider frem med garagen, jeg mangler kun at isolere og installere en fjernstyret garageport. Jeg venter med at male den til foråret, så har konen også masser af tid til at gå og gruble over, hvilken farve den skal have, det skal jo se godt ud ifølge fruen. Jeg har ikke den store forstand på farver, hvis det stod til mig havde jeg nok bare malet den i en mørkeblå farve, men det siger konen nej til. Min datters klassefest skal jeg nok bare tage som en afslappende aften, min kone står for maden som vi skal medbringe til festen, så det eneste jeg skal gøre er at hoppe i noget smart tøj.

Det samme gælder for lørdagen, hvor vi skal have gæster. Jeg har sagt til mig selv at jeg skal lade være med at stresse for meget over det, og i stedet prøve at slappe af og nyde mine gæsters selskab. Men når man skal lave en 3 retters menu kan man godt få lidt sved på panden.

Jeg ser frem til at skulle hænge lidt ud med min bror på søndag, så jeg er glad for at han har spurgt mig om hjælp til at finde gulvtæpper til kontoret. Vi har lejet en lastvogn i dagens anledning så vi kan fylde den op med tæpper. Min brors kontorer er kæmpestore, så derfor skal vi ud og lede efter gulvtæpper specielt lavet til kontorer.

Min bror er ved at starte sin egen virksomhed, så han har lejet sig ind i en lækkert bygning inde i byen. Lige for tiden bruger han meget tid på at gøre kontoret stiligt og pænt, og han går meget op i at møblerne er gode at sidde i, da hans kommende medarbejder jo skal arbejde i mange timer om dagen. Nogle af væggene er hvide mens andre er græsgrønne, og det spiller rigtig godt sammen, det giver kontoret et friskt pust. Han har også købt store flotte planter som giver kontoret liv. Nu mangler han bare at købe kontorstole og gulvtæpper til kontoret.

Nu vil jeg ringe til min bror og aftale hvad tid vi skal mødes på søndag. Kan i have det rigtig hyggeligt allesammen.

20. december 2012Permalink Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *